Уникалната процедура BTL EMSCULPT, която предизвика революция в естетичната медицина на международно ниво,

...
Уникалната процедура BTL EMSCULPT, която предизвика революция в естетичната медицина на международно ниво,
Коментари Харесай

Революционна естетична процедура за изграждане на мускули за първи път в България

Уникалната процедура BTL EMSCULPT, която предизвика революция в естетичната медицина на интернационално равнище, бе публично показана и в България. Това е първата и единствена технология в света, която по едно и също време построява мускули и изгаря нежеланите мазнини, и реализира впечатляващи резултати за малко време. BTL EMSCULPT е топ продуктът в естетичното портфолио на BTL Industries, eдин от най-големите производители на здравна инсталация. Процедурата се предлага извънредно единствено в Evolution Aesthetic & Laser Center (София, бул. „ Черни връх “ 100, Paradise Center, равнище -1).



BTL EMSCULPT беше показан на стилно събитие в Evolution Aesthetic & Laser Center, на което гостите научиха повече за апарата и имаха опция да видят по какъв начин се ползва. Беше направена проява с присъединяване на фитнес модела Анита Маркова, която показа усещанията си от процедурата. Тя се доверява на EMSCULPT за подготовката си за Световното шампионата по бодибилдинг тази година, на което печели приза „ Фитнес Дива ”.

BTL EMSCULPT е единствената в света неинвазивна технология за покачване на седалищните елементи. Използва се високоинтензивно електромагнитно поле (HIFEM) и в границите на една 30-минутна лечебна сесия се провокират над 20 000 дълбоки мускулни контракции – интензитет, който не може да бъде доближат посредством физически извършения.

Уредът стъпи на интернационалния пазар през 2018 година и реализира впечатляващ триумф в Съединени американски щати. BTL EMSCULPT е на първо място измежду премиум продуктите за моделиране на тялото в естетичната медицина в света.

„ BTL EMSCULPT наложи нови трендове в естетичната медицина в света и реализира незабравим триумф на интернационалния пазар за малко време. Щастливи сме, че и българските консуматори към този момент могат да се възползват от тази неповторима процедура и да оформят тялото си по метода, по който постоянно са желали “, коментира Димитър Стамов, управител отдели „ Маркетинг “, „ Клинични изследвания “ и „ Продажби “ в BTL Industries.

„ Evolution Aesthetic & Laser Center постоянно се стреми да предлага най-висококачествените услуги. Именно по тази причина избрахме да работим с BTL EMSCULPT. Впечатлени сме от резултатите, които се реализират с тази неповторима процедура, и имаме вяра, че ще зарадваме доста наши клиенти “, заяви Антони Миланов, ръководещ шеф на Evolution Aesthetic & Laser Center.

Терапията с BTL EMSCULPT е безболезнена, а сигурността и успеваемостта ѝ са потвърдени от седем самостоятелни клинични изследвания, извършени в Съединени американски щати. Технологията разполага с одобрение от Aмериканската организация за надзор на храните и медикаментите (FDA).

BTL EMSCULPT е подобаващ както за интензивно спортуващи дами и мъже, които желаят да подобрят своите резултати, по този начин и за хора с по-слаба физическа интензивност. За оптимален резултат се препоръчват 4 процедури за интервал от 2 седмици, като смяната се следи още след първата сесия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР